Kolmapäev, juuni 22, 2016
 

Maavõistlus Kärdla staadioni

Täna toimuvad üle Eesti jalgpalli maavõistlused. Kaheksas mängus lähevad vastamisi 15 maakonna ja Tallinna koondis. Hiiumaa–Harjumaa mäng Kärdla linnastaadionil algab kell 16.
Hiiumaa koondis mängib koosseisus Imre Riik, Janno Johanson, Aivo Jõeleht, Tanel Klee, Guido Kutser, Timo Vares, Tanel Lips, Karl Johan Kastein, Algis Kelder, Tõnis Koppel, Kersten Lõppe, Steven Saarnak, Hendri Tärnu, Andreas Peetre ja Kert Kuusalu, esindaja on Mario Degtjov.
Turniirisüsteemi järgi mängivad kõik koondised omavahel kaks korda, st kodus ja võõrsil. 2012. aastal alguse saanud turniir kestab 30 aastat. Viigilise tulemuse korral selgitatakse küll võitja penaltiseeriaga, kuid protokolli kantakse viigiline tulemus ja tabelisse läheb üks punkt.
Hiiumaa on seni peetud nelja mängu järel kolme kaotuse ja ühe võiduga viimasel, 16. kohal. 2012. aastal tuli Saaremaa meeskonnalt vastu võtta kaotus 3:1, järgmisel aastal saadi taas kaotus Saaremaalt 1:0, 2014. aastal võitis Läänemaa Hiiumaa koondist 6:0 ja lõpuks 2015. aastal saavutati maamängude esimene võit Läänemaa üle 2:0.
Maavõistlusi korraldab Eesti jalgpalli liit koos maakondlike spordiliitude ja kohalike eestvedajatega.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411