Reede, juuni 10, 2016
 

Maavanem juhib reformikaid

Reformierakonna Hiiumaa maakonnaorganisatsioon valis juhatuse esimeheks Hiiu maavanem Riho Rahuoja. Värske esimees ütles saadetud pressiteates, et nõustus ettepanekuga võtta maakonnaorganisatsiooni juhtimine enda õlgadele, kuna näeb selles suuremat võimalust toetada ühe omavalitsuse teket. “Ühinemisläbirääkimiste käigus tekib palju küsimusi ja probleeme, mis nõuavad otsuseid poliitilisel tasandil ja koalitsioonierakondade koostööd maakondlikul tasandil,” leidis Rahuoja.
Veel üheks eesmärgiks nimetas ta tugeva maakonnaorganisatsiooni säilitamist ja arendamist, et saavutada 2017. aasta kohalike omavalitsuste valimistel parim võimalik tulemus. Erakonnal on Hiiumaal 54 liiget.
Rahuoja oli 2013. aastal, kui ta Reformierakonnaga liitus, Eesti viimane parteitu maavanem. Rahuoja liitus Reformierakonnaga veebruaris 2013, ametisse asus augustis 2012. Sellele eelnenud kohtumisel saare omavalitsusjuhtidega ütles ta, et ideaalis võikski Hiiumaal kunagi olla üks omavalitsus, kuid ta ei arva, et seda peaks iga hinna eest tegema. “Mina pole kindlasti see, kes ütleb, et nui neljaks – me peame tegema ühe omavalitsuse,” ütles ta.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411