Kolmapäev, juuni 22, 2016
 

Kohus ei rahuldanud Leedo kaebust Sõru–Triigi hankele

Tallinna halduskohus ei rahuldanud neljapäeval Vjatšeslav Leedo laevafirma AS Saaremaa Laevakompanii kaebust kohustamaks majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi
(MKM) viima Sõru–Triigi parvlaevaliini vedaja hankel hankedokumendid vastavusse õigusaktidega.
Saaremaa Laevakompanii esitas vaidlustuse esmalt riigihangete vaidlustuskomisjonile, mis jättis selle 22. aprillil rahuldamata. Otsus on jõustumata ja sellele võib esitada apellatsioonkaebuse hiljemalt 27. juunil.
Hankega soovib ministeerium leida ajutist vedajat Sõru–Triigi praamiliinile alates 1. oktoobrist kuni uue parvlaeva Soela liinile saabumiseni plaanikohaselt 2017. aasta maikuus. Hanke eeldatav maksumus on 850 000 eurot.
MKM kuulutas esimese Sõru–Triigi praamiliinile ajutise vedaja leidmise hanke välja mullu oktoobris.
OÜ Väinamere Liinid vaidlustas hanke toona nii riigihangete vaidlustuskomisjonis kui ka kohtus, kuna leidis, et läbiviidav riigihange omab kontsessiooni tunnuseid ja vedaja leidmine sellele liinile ei ole lihtsustatud korras teenuse tellimisena võimalik.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411