Reede, juuni 17, 2016
 

Bussiajad muutuvad esmaspäevast

Esmaspäevast muutub sõiduplaan Heltermaa–Rohuküla laevaliinil, mis toob kaasa ümberkorraldusi ka bussiliikluses. Hiiu maavalitsuse ühistranspordi spetsialist Tõnis Paljasma ütles, et väljumisajad lähevad peamiselt hilisemaks, kaugliinidel paar väljumist ka varajasemaks.
Kaugliinibussid väljuvad hommikuti samal ajal. Varasemaks muutub pühapäevase kaugliini 870 väljumisaeg Tallinnast, mis on nüüd kell 9.50. Laevasõit läheb kiiremaks ja sellest tulenevalt väljub Tallinnast kell 8 tuleva kaugliini 705 buss Heltermaalt ja kõigist järgnevatest peatustest 10 minutit varem. Õhtused väljumised lähevad kõigil kaugliinidel hilisemaks.
Maakonnaliinidel jäävad busside väljumisajad kuni lõunani samaks, pärastlõunati nihkuvad väljumised sõltuvalt liinist 10–30 minutit hilisemaks. Pühapäeviti on täiendav väljumine Kärdlast kell 18 Heltermaale (v.a riigipühadel), millega sõita kella 19le laevale ja Rohukülast kell 17 tulevalt laevalt Kärdlasse.
Lähemat teavet saab tööpäeviti kaugliinide kohta telefonil 463 1188 ja maakonnaliinide kohta telefonil 452 8950. Info on ülal ka veebilehel www.peatus.ee ja Hiiu maavalitsuse kodu-
lehel. Järgmisel nädalal alustatakse infotahvlite parandamise ja vahetamisega bussipeatustes.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411