Reede, juuni 17, 2016
 

Avatud KVd jätkusid Linnumäel

Eneli Seenemaa
Laupäeval peeti Hiiumaal Linnumäe ratsakeskuses Lääne regiooni avatud karikavõistluste teine etapp, mille kõrgeima arvestuse sõidu võitis Maarja Berkmann hobusega Wannabe.
Lääne regiooni avatud karikavõistlustel (KV) on kavas kolm võistlusklassi neljas arvestuses. Kõrgeim sõit Linnumäel peeti kõrgusel 105 cm parkuuris puhtusele ja kiirusele, kus parima tulemusega saavutas võidu Maarja Berkmann (Hiiumaa RSK) hobusega Wannabe. Võitjale järgnes Jaagup Kallas (Saare Ratsakeskus) hobusega Bruce de Berks, kolmas oli Saaremaa RSK sõitja Hendrik Klausson hobusega Kuvvat.
Keskmine võistlusklass peeti kõrgusel 95 cm. Tõusva raskusega parkuuris oli edukaim Leenu Sarapuu (Hiiumaa RSK) hobusega April. Talle järgnesid Maris Suuster (Tondi RSK) ja Quansar Z ning Jaagup Kallas ja Bruce de Berks.
Kõrgusel 75cm oli kavas eraldi arvestus ponidele ja avatud klassile. Ponide arvestuses võttis kaksikvõidu Eva Helga Kupits (Saaremaa RSK) vastavalt ponidega Aroomi ja Wiktooria, kolmanda koha hõivas Elis Reimand (RSK KRT) poniga Sinisukk. Avatud arvestuse esikolmiku moodustasid Birgit Laupä (Tondi RSK) ja Royal Harri, Kadi Nurs (Hiiumaa RSK) ja Kuti Kuti ning sarja arvestuses võidupunktid korjanud Maria Johanna Kaskor (Hiiumaa RSK) hobusega Palerina.
Kõik Linnumäe võistluse tulemused leiab veebis https:ratsanet.ee

hobumaailm.ee

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411