Kolmapäev, juuni 22, 2016
 

Ametikooli kõige pisemad lõpetajad

Harda Roosna
Hiiumaa ametikooli noorimad diplomisaajad olid Hebe-Kai Kanni seitsmekuune Adele ja Kirke Olt-Puu samuti seitsmekuune Roosmarii.
Nende tunnistused kirjaga “on vapralt osalenud kõikides Hiiumaa ametikooli floristi õppekava tundides” lisas kool ema floristi kutsetunnistuse vahele. Tihti olid Adele ja Roosmarii oma hällides sealsamas töölaual, kus floristid  seadeid valmistasid. Nüüd, kui tüdrukud on juba roomama õppinud, oleks seda keerulisem teha.
“Adele on käinud kõikides loengutes, ta käis ka kutsevõistlusel ja lõpueksamil,” kinnitas Hebe-Kai Kann, kes on kahe päris väikese lapse kõrvalt ametikoolis omandanud maastikuehitaja ja floristi kutse. Ta kinnitas, et tänu tugivõrgustikule on ka laste kõrvalt võimalik elukutset omandada. “Me aitasime üksteist ja kodused ka,” kiitis Kann kursusekaaslasi, kes on aidanud lapsi hoida, lapsehoidjat, abikaasat, vanaisa-vanaema, kes samuti on vajadusel lapsi hoida aidanud.
Üheks põhjuseks, mis teda õppima tõmbas, oli kutse kõrval ka see, et koolipäevadel sai oma igapäevatoimetustest välja tulla, n-ö inimeste sekka ja teha ka midagi muud kui ainult mähkmeid vahetada. “See koolipere siin on fantastiline – kindlasti soovitan seda kooli neile, kes kutset omandada tahavad,” kinnitas Hebe-Kai Kann.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411