Reede, mai 20, 2016
 

Tuulekalafestival läks rändama

Laupäeval, 28. mail on Kärdla sadamas Tuulekala festival. Varem Orjaku sadamas peetud festival kolis Kärdlasse, kuna korraldajad tahavad tutvustada ka teisi toredaid Hiiumaa väikesadamaid. MTÜ Hiiukala tegevjuht Tuuli Tammla ütles, et järgmisel aastal loodetakse festivalid kolida jälle uude sadamasse.
Traditsiooniline trollinguvõistlus on tänavu põnev ka pealtvaatajate jaoks – trollijad on sadamast hästi näha kuna püügipiirkond asub lähedal. Tammla ütles, et  tegelikult pole püügipiirkonnale muud piirangut kui ajaline: “Tuleb mõelda kui kaugele on mõistlik selle ajaga minna,” ütles Tammla.
Kohal on merekultuuriaasta sündmuste korraldajad viktoriinide ja töötubadega. Läänemere kalu tutvustab merebioloog Jüri Tenson. Kõiki saare toidukohtade pidajaid ja kodukokkasid ootavad korraldajad võistlema parima kalatoidu konkursile. Ka kalalaat on Kärdlas veidi suurem kui tavapäraselt ja osaleda saab erinevates  töötubades. Jälgida saab Austraaliast pärit tsirkuseetendust ja õhtu lõpetab ansambel Onud Saaremaalt.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411