Teisipäev, mai 10, 2016
 

Teisipäevakul sündisid rekordid

Hooaja esimesel kergejõustiku teisipäevakul Kärdla staadionil sündis mitu uut isiklikku rekordit. Kergejõustikuklubi Hiiker treener Toivo Pruul loeb sellega hooaja alguse igati õnnestunuks. Pruul rääkis, et tema treeninggrupi tüdrukud olid eriti heas hoos kaugushüppes.
Kogu B-vanuseklassi esikolmik tegi 3. mail peetud võistlusel eneseületuse. 14aastane Kelly Nurk hüppas uueks tippmargiks 5,06, millega tõusis Kärdla kooli õpilaste 13–14aastaste kõigi aegade edetabelis teiseks. Alal teise koha saanud Anna-Brita Talli uueks isiklikuks rekordiks on 4,96 ja kolmanda kohaga leppima pidanud Kristina Joarannal 4,90.
Kettaheites parandas 16aastane Edgar Liiber A-vanuseklassis oma kahe nädala tagust kettaheite tulemust enam kui meetriga. Tema uueks tippmargiks on 46,20, mis on ühtaegu 15–16aastaste koolirekord sel alal.
Sprindis hiilgas 14aastane Joel Hiis, läbides 60 meetrit ajaga 7,3. Sellega kordas Hiis maakonna hilisema esisprinteri Allar Aasma 1997. aastal samaealisena joostud Kärdla kooli tippmarki.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411