Teisipäev, mai 17, 2016
 

Samaaria laienes Kärdlasse

Helja Kaptein
Aastakümnete taha on jäänud järjekorrad kaupluse uste taga, aga reede hommikul võis sellist pilti taas näha Kärdlas Tiigi tänaval (pildil), kus remonditud ruumides avas uksed teine Samaaria taaskasutuspood Hiiumaal.

Samaaria Eesti Misjon laiendas oma kaupluste võrku ja nüüd on nende pood ka Kärdlas Tiigi tänav 5. Esimene selline tegutseb 90ndate algusest Putkaste külas. Kristliku heategevusorganisatsiooni Hiiumaa osakonna juhataja Ingrid Purge ütles, et uues poes sai tööd kaks müüjat ning pood on avatud nagu Putkasteski esmaspäevast reedeni kella 10–17ni, laupäeval kella 10–14ni. Poes müügil olev kaup tuleb valdavalt Rootsist, aga ka Norrast, Soomest ja Saksamaalt. Annetatud asjade müügist saadud raha kasutatakse Samaaria Eesti Misjoni Putkaste turvakodus elavate inimeste elu-olu parandamiseks. Putkastes on kohti 15 abivajaja jaoks ja need on aastaringselt hõivatud ja neid jääb puudugi. “Kõik kohad on kogu aeg täis ja näiteks ka täna hommikul oli kaks kõnet, kus sooviti kohta abivajajale,” ütles Purge ja lisas, “Kui järjekorda poleks, oleks meie töö kehvasti tehtud.”

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411