Reede, mai 13, 2016
 

SA Kärdla Sadam nõukogu koosseisu muudatused

2011. aasta märtsis moodustatud SA Kärdla Sadam nõukogusse kuulusid Kärdla linnavolikogu liige Jüri Ojasoo, ASi Saarte Liinid sadama direktor Riho Sõrmus, Kärdla linnavalitsuse osakonnajuhataja Kaidi Nõmmerga, ASi Riigi kinnisvara finantsanalüüsi osakonna juhataja Andrus Ait ja nõukogu esimees Kärdla linnapea Georg Linkov.
Sõrmus lahkus sadama nõukogust 2012. a augustis. Tema asemele kinnitati linnavolikogu liige Aivar Kogermann.
Kriminaaluurimine SA Kärdla Sadam juhatuse liikme Hillar Kuke üle algatati jaanuaris 2014, kriminaalpolitsei pidas Hillar Kuke kinni paar kuud hiljem, 26. märtsil 2014 kahtlustatuna ametiisikuna sihtasutuse vara suures ulatuses omastamises.
Aprillis 2014 kinnitati Ojasoo asemel nõukogu liikmeks Indrek Ulla. Hiiu Lehe juhtkirjas oli ebatäpsus – Ulla ei olnud nõukogus algusest peale. Toimetus palub juhtkirja sattunud ebatäpsuse pärast vabandust.
Aprillis 2014 kutsuti nõukogust tagasi ka Nõmmerga ja tema asemele kinnitati Hiiu abivallavanem Katrin Sarapuu.
Augustist 2014 tuli tagasi astunud Kogermanni asemel nõukogusse uuesti Jüri Ojasoo.
Sarapuu lahkus nõukogust ja tema asemele kinnitati 2015. a oktoobris Jaanus Valk. Tänavu märtsist Valk lahkus ja sellest ajast on nõukogu liige Hiiu vallavanem Reili Rand. Sadama veebilehel aga on millegipärast jätkuvalt kirjas Sarapuu nimi.
Algusest peale kuni siiani on nõukogu liikmed olnud Linkov, Ait ja Ojasoo, viimane neist esitas avalduse nõukogu liikme kohalt tagasi astumiseks. Kolmapäeval rahuldas vallavalitsus Ojasoo avalduse.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411