Teisipäev, mai 24, 2016
 

Rahvasprindi peavõidud läksid Haapsallu, üks noortekarikas jäi koju

Helja Kaptein
Klassis 2WDb ehk üle 1800 kuupsentimeetrise mootoriga autode seas võitis esikoha Haapsalu sõitja Marko Kukuškin.
“Terve rada oli huvitav, sest oli tehniline, kiire, täpsust nõudev, samas polnud see raske, vaid mõnus,” kiitis ta. “Kui suudad täpselt ja kiiresti sõita, siis see on kõige mõnusam,” ütles võitja ja lisas naerdes: “Korraldajad käskisid võita, eks ma siis pidasin sõna.”
Kukuškin on ka varem Hiiumaal võistelnud ja Kärdla lasteaia juures tiikigi maandunud. “Mul on sellest ajast siin omanimeline tiik,” naljatas ta.
Kokku osales rallil 72 autot, neist 12 roolis hiidlased. Pjedestaalile asja oli hiidlastest Rudolf Uusneemel, kes sai esikoha J18 klassis, J16 klassis saavutas teise koha Jarmo Kurba ja Moskvitšil sõites sai pronksikarika Allan Leigri.
Rahvasprindil võisteldi neljas kategoorias: alla 1800 cm3, üle 1800 m3, neljarattaveoliste ja vene autode arvestuses ning eraldi Mosse-liigas. Arvestust peeti ka naiste, meeste, veteranide ja juunioride arvestuses, kus oli kaks vanuseklassi J16 ja J18.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411