Teisipäev, mai 3, 2016
 

Postkaardivõistlus “Mina jään”

Eesti Laulu- ja Tantsupeo SA korraldab koostöös SOS Lastekülaga heategevusliku postkaardi joonistusvõistluse. Joonistama kutsutakse lapsi vanuses 7–19 ja tööde viimane esitamise tähtaeg on 1. juuni.
Võistluse “Mina jään” teemad lähtuvad 2017. aastal toimuvast samanimelisest XII noorte laulu- ja tantsupeost. Konkursile on oodatud vabalt valitud tehnikas loodud tööd teemadel: “Minu inimesed”, “Minu kodu”, “Minu maa”, “Minu juured” ja “Minu aeg”.
Töid hinnatakse kolmes vanuserühmas: 1.–3. klassi, 4.–9. klassi ja 10.–12. klassi õpilased. Kolmest võidutööst valmivad postkaardid, mille müügitulu läheb SOS Lasteküla toetuseks. Kõigist laekunud töödest avatakse virtuaalnäitus laulu- ja tantsupeo kodulehel www.laulupidu.ee.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411