Teisipäev, mai 10, 2016
 

Päästeametil ei jätku sõnu – olukord on nii hull!

Nädalavahetusel, 6.–9. maini said päästjad hulga väljakutseid kulu- ja maastikupõlengutele. Saaremaal oli neid viis, Raplamaal kaheksa, Pärnumaal kolm ja Järvamaal kolm. Lisaks oli hulk muid tulekahjusid, milles muuhulgas hävis ka kolm sõidukit, neist üks Hiiumaal.
“Lääne päästekeskusel ei ole allolevaid sündmusi vaadates enam sõnu!” kõlas päästekeskuse emotsionaalne kommentaar. “Vaatamata õpetustele, soovitustele, toetusele, hurjutamisele, karistamisele ei ole pilt pääste mõistes kuidagi muutunud. Kulupõlengud, toidu kõrbemised, eluhoonete põlengud sadasid sellel nädalavahetusel päästjatele kaela nagu tugev hoovihm. Igas asjas on oma kaks poolt ja nende sündmuste teine ehk positiivne pool on see, et keegi ei saanud nende tagajärjel surma ega tõsiselt viga. Tahame kindlasti kiita ja tänada neid tublisid inimesi, kes märkasid ohuolukordasid, andsid nendest teada ning ka sekkusid. Nii mõnigi sündmus oleks võinud hoopis kurvemini lõppeda, kui tähelepanelikke märkajaid ei oleks olnud. Palume kõigil suhtuda tuleohutusse siiski austusega ning äärmise hoolikusega, sest tulekahju võtab kõik, nii vara kui elu!”

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411