Reede, mai 13, 2016
 

Nööbist kinni

Miks SA Hiiumaa Haigla juhatuse liikme valimise konkurss ebaõnnestus ja kes juhib haiglat praegu?
Vastab SA Hiiumaa Haigla nõukogu esimees Meelis Roosimägi: “Konkurss tõesti ebaõnnestus. Kandideerima jäi kaks väljakuulutatud tingimustele vastavat kandidaati. Haigla nõukogu arutas kandidaatide sobivust ja kuigi huvitatute töine kogemus oli hea, ei tekkinud veendumust, et nad annaksid haiglale uut hingamist. Eriti praegusel keerulisel ajal. Selle-
pärast peame väikese vaheaja ja arutame edas-
pidi küsimust nõukogus. Praegu juhib haiglat juhatuse liige Riina Tamm ja teeb seda hästi. Kogemust selles ametis on Riinal küll vaid aastajagu, kuid ta tunneb haiglat, kolleege, on aktiivne ja hoolib haigla tulevikust. Ka on Riina Tammel
nõukogu toetus ja iga nõukogu liige on vajadusel talle ka otseselt abiks.”

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411