Teisipäev, mai 3, 2016
 

Neljapäevakud said hea alguse

Hiiumaa orienteerujate klubi tänavuse hooaja esimesel neljapäevakul, 28. aprillil nautisid Antoni mäe metsas ilusat kevadilma 72 orienteerumishuvilist. Rajameister Arvo-Jüri Rist tegi lisaks tavalistele radadele ka algajatele nööriraja, mille neli kontrollpunkti läbisid nööri järgi 15 spordisõpra. Radadel olid parimad: pikal Toomas Mast, keskmisel Evert Padari, lühikesel Triin Helimets, valikus Anne Jaakson, nöörirajal Eleriin Vaher. Loosiauhinnad võitsid Mirjam Süsi, Erki Kivisilla ja Sandra Känd.
Sel nädalal, 5. mail on neljapäevaku paigaks Malvaste. Start on Randmäe puhketalus avatud kella 17.30–19. Järgmine päevak on kavas kolmapäeval, 11. mail kella 16–19 algusega Kärdla Laululava juurest.
EDA TÄRK

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411