Teisipäev, mai 24, 2016
 

Neli jalgratast ja paar prille

Kärdla politseijaoskonnas ootab omanikku neli jalgratast ja üks paar prille – kõik leitud Kärdlas. Näiteks jalgratas Skeppshult Albert Samuel leiti tänavu 30. jaanuaril Kärdlas Valli tn 1. Jalgratas Gary Fisher Matso leiti mullu 27. juulil Kärdlast Nuutri tn 3A juurest. Jalgratas Classic Cruiser, päev varem, 28. juulil peaaegu samas kohas, aadressil Nuutri tn 2. Prillid Karavan leiti mullu 17. augustil Kärdla politseijaoskonna lähedalt merekaldalt. Kõige kauem on omanikku oodanud Jalgratas Penta Sport Logan, mis leiti mullu 5. juunil, st peaaegu aasta tagasi Kärdlast Vabaduse tn 59A.
Kui aasta jooksul pole leitud esemele järgi tuldud, annab politsei leiud üle kohalikule omavalitsusele, mille territooriumilt need leiti.
Eelnimetatud asjad, aga ka need, mis vahepeal ehk lisanduda võivad, saab kätte Kärdla politseijaoskonnast Sadama tn 26, kontakt telefonil 440 1410 või 440 1405.
Politsei- ja piirivalveamet teatab oma kodulehel, et inimene, kes leiab kaotatud eseme, peaks selle viima lähimasse politseijaoskonda või kui selleks pole võimalust, teatama leiust politseile telefoni teel. Sel juhul lepitakse kokku, kus ja kuidas leid üle antakse. Kui leiu väärtus on alla 50 euro, võib leidja seda ise hoida, kuid ta on kohustatud seda tegema leiu säilimist tagaval viisil.
Leid väljastatakse omanikule kirjaliku avalduse alusel. Avaldus peab sisaldama kaotatud eseme  kirjeldust ja muid andmeid sel määral, et oleks võimalik tuvastada kaotatud eseme ja leiu samasus. Näiteks võib viidata eseme seeria-
numbrile, öelda telefoni PINkoodi, kirjeldada eseme eritunnuseid, näidata varasemat foto esemest vms.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411