Teisipäev, mai 17, 2016
 

Miks piletiautomaat küsib PIN-koodi?

Hiiu Lehe lugeja küsib: “Miks küsib [sadama – toim] piletiautomaat minu IDkaardi PIN-koodi? Rahvastikuregistri päring käib isikukoodipõhiselt ja elukoha päringuks PIN-koodi küll sisestada ei ole vaja.”

Hiiu Leht vastab: “Sadama piletiautomaati ei ole IDkaarti sisestada vaja, ekraanilt tuleb valida klahv “sooduspilet”, siis sisestada pangakaart, seejärel küsib piletiautomaat pangakaardi PIN-koodi. IDkaart tuleb esitada juhul, kui keegi laevapersonalist soovib kontrollida, kas pileti omanikul on sooduspileti kasutamise õigus.”

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411