Reede, mai 6, 2016
 

Lossi muuseumituba avatud

Harda Roosna | Hiiu Leht
Koostöös SAga Hiiumaa Muuseumid rajati Suuremõisa mõisa peahoone peasissekäigust vasakule jäävasse ruumi muuseumituba, kus hakkab asuma mõisakompleksi ajalugu tutvustav püsiekspositsioon. Hiiumaa maitsete aasta avapeo külalistele tutvustas muuseumituba Hiiumaa muuseumi teadusdirektor Helgi Põllo (pildil esiplaanil). Muuseumituba avati pidulikult
1. mail. Valgustatud pannoodest koosneva väljapaneku kujundasid Mae Kivilo ja Kaarel Kuusk, pildid joonistas Helmi Marie Langsepp. Muuseumitoa püsiekspositsiooni loomine on osa Hiiumaa ametikooli projektist “Suuremõisa mõisapärandi uuele elule äratamine” ja selle käigus koolitati ka lossigiide.
HARDA ROOSNA

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411