Teisipäev, mai 10, 2016
 

Liinibuss hävis tules täielikult

PPA
Pühapäeva, 8. mai varahommikul veidi enne kella kuut teatati häirekeskusele sõiduki põlengust Emmaste valla Metsapere külas. Teataja sõnul põles maakondlikke liine teenindava AS Hansa Bussiliinid 38kohaline liinibuss. Päästjad kustutasid põleva bussi ja selle ümbruses põlenud kulu. Buss hävis täielikult, järele jäi vaid raamistik. Mis täpsemalt põlengu põhjustas, ettevõtte Hiiumaa regiooni juhataja Martin Kagadze öelda ei osanud. “Kahtlustame elektrisüsteemi, aga pole kindlad,” ütles ta. Öö otsa seisnud bussi juht käivitas bussi enne liinileminekut ja läks seejärel veel korraks tuppa. Mõne minuti pärast naastes oli buss leekides. “Õnneks oli see pargitud hoonetest eemale põllule,” ütles Kagadze, kes kahju suurust hindab umbes 35 000 eurole. Kahju tegeliku suuruse teeb kindlaks Nordea kindlustus, mille kaudu buss liisitud oli.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411