Teisipäev, mai 31, 2016
 

Kivi otsa sõitnud alus vajas abi


Laupäeval, 28. mail kella ühe ajal päeval andis merevalvekeskus Kärdla merepäästjatele edasi teate, et Kärdlast 2 km Lehtma poole on juht oma alusega kivi otsa sõitnud. Esialgsetel andmetel viibis vigastatud sõukruviga ja lekkiva aluse pardal viis inimest. Veerand tunniga jõudsid politseinikud abivajajateni ja võtsid kolm merehädas olnud inimest pardale. Ülejäänud kaks jätkasid vigastatud alusega liikumist Kärdla sadama suunas ja politseinikud turvasid neid oma alusega. Kella kaheks jõudsid mõlemad alused Kärdla sadamasse. Õnnetuses keegi viga ei saanud.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411