Teisipäev, mai 3, 2016
 

Hiiumaa maitsete koduleht

Pühapäeval kuulutati Kärdlas ametlikult välja Hiiumaa maitsete aasta. SA Tuuru juhataja Katrin Sarapuu teatas, et kogu info saare toidu ja toidupakkujate kohta leiab äsjavalminud kodulehelt www.hiiumaamaitsed.ee Leht valmis turismiinfokeskuse juhataja Heleri Uusi algatusena.
Leht uueneb pidevalt ja sealt leiab sündmusi, kus pööratakse tähelepanu toidule, söögikohtade andmeid, kontakte toidutootjate ja -pakkujate kohta. Leidub ka blogi, kus “toidukriitikud” hakkavad jagama oma maitseelamusi.
Koduleht  jääbki kohalike toidukontaktide, -sündmuste ja maitsete vahendamise kohaks. Seda haldab SA Tuuru. Kui keegi soovib oma infot või elamust Hiiumaa maitsete kodulehel jagada, tuleks kirjutada meilile hiiumaa@visitestonia.com või info@tuuru.edu.ee.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411