Reede, mai 13, 2016
 

Hiiu Folk kutsub saarele

Sel nädalal algas piletimüük kaheteistkümnendale Hiiumaa pärimusmuusikafestivalile Hiiu Folk. Suurpidustused kestavad neli päeva, 14.–17. juulini ja maikuus on folgipass soodsaim – 30 eurot, festivali ajal
50 eurot. Kogupere pärimusmuusikafestivalile pääsevad tasuta kuni 12aastased (k.a) lapsed. Pääsmeid müüb Piletilevi.
Tänavuse festivali peateema on “Merest mereni” ja tegevusi jagub nii Hiiumaale kui Kassarisse. Folgipeo peakorraldaja Astrid Nõlvak rääkis, et kavas on rõhutada saartele iseloomulikke mereäärseid kohti ning põimida neid Hiiu Folgi sündmustikku.
Alkoholivaba koguperefestival Hiiu Folk on tuntud hea maitse, kvaliteedi ja rohkete muusikaelamuste poolest. Nõlvaku sõnul on tänavu uudne see, et kuuda saab ka neid muusikuid, kes igapäevaselt traditsioonilise pärimusmuusikaga ei tegele.
Festivalil üles astuvaid artiste tutvustatakse lehel www.facebook.com/hiiufolk ja täispika päevakava leiab peatselt peo kodulehel www.hiiufolk.ee

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411