Reede, mai 13, 2016
 

Greete Liht: Minu arust sobib Hiiumaa kõigile

erakogu
Sellest, et Greete Liht otsustas Hiiumaale kolida, võitsid kõvasti Emmaste kandi inimesed. Nimelt avas saarele kolinud Greete Emmaste ambulatooriumis massaažisalongi. Tulles täitis ta täiesti tühja koha, sest varem sealkandis massööri polnudki, lähim töötas Käina ujulas. Kliente ja tööd Greetel seega jätkub.
Mis Teid Hiiumaale meelitas?
Greete Liht: Hiiumaale tulin, kuna oli vaja kiirelt kuhugi kolida ja Hiiumaale meelitas mind rahulik ja pingevaba keskkond.
Mis oli siia tulles kõige meeldivam kogemus?
Hiiumaale tulles oli kõige meeldivam kogemus, et siin on nii rahulik ja keegi ei kiirusta kuskile, et aega nagu on kogu aeg. Samuti puhas loodus, rahu ja vaikus, kus pole linnakära ega müra. Hiiumaa kohta ütleks veel, et terve saar on nagu suur loomaaed, et peaaegu iga päev näeb mingeid metsloomi.
Milliseid raskusi kohtasite?
Raske oli see, et mulle olid kõik inimesed võõrad. Ja kõik oli uus ning vajas kohanemist.
Millisele inimesele/perele sobiks elukohaks Hiiu saar?
Hiiu saar sobib minu arust kõigile inimestele. Eriti perekondadele, kellel on väiksed lapsed, sest lapsed saavad siin looduses vabalt ringi joosta ja mängida, mitte ei pea kuskil korteris arvutimänge mängima. Samuti sobib Hiiu saar neile, kellele ei meeldi kiire elurütm. Neile, kellele meeldib olla loodusega lähedane. Hiiumaale sobib väga hästi ka puhkama tulla, ei pea võtma selleks alati mingit puhkusereisi.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411