Reede, aprill 1, 2016
 

Võrkpallurid koondisega Serbias

erakogu
Sel nädalalõpul mängivad neli Hiiumaa võrkpalliklubi kasvandikku treener Ülari Kaibaldi juhendatava Eesti juunioride koondisega Serbias, et selgitada välja oma koht Euroopa meistrivõistluste (EM) kvalifikatsiooniturniiril.
Vahetult enne võistlussõitu olid noormehed Eesti koondisega Soomes Kuortanes treeninglaagris, kus kohtuti Soome U20 koondisega ning mängiti omavahel kaks treening- ja üks võistlusmäng, millest viimase võitsid Eesti noormehed koguni 3:0.
Loosiga minnakse EM kvalifikatsiooniturniiril Vrnjacka Banja linnas kokku Kreekaga, Serbiaga ja Valgevenega. Võitja saab otse edasi EMile, teise koha saavutanud võistkond mängib juunis kolmandas ringis välja veel neli kohta, kes pääsevad ka EMile.
Hiiumaa võrkpalliklubist välja kasvanud noormeestest kolm – Stefan Kaibald, Robin Valting ja Markus Uuskari mängivad praegu treener Oliver Lüütsepa juhendamisel Eesti võrkpalli meistriliiga võistkonnas BigBank Tartu ning Magnus Kallas võistkonnas Selver.
Eesti U20 noormeeste koondise peatreener on Oliver Lüütsepp, abitreener Ülari Kaibald.

Kristi Linkov
MTÜ Hiiumaa Võrkpall

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411