Teisipäev, aprill 26, 2016
 

Tunnistusega sotsiaalpedagoog

18. aprillil omistas Eesti sotsiaalpedagoogide ühendus Hiiumaa Rajaleidja keskuse töötajale Aasa Saarnale seitsmenda taseme sotsiaalpedagoogi kutsetunnistuse. Sellega on Saarna Hiiumaa esimene ja seni ainuke kutsetunnistusega sotsiaalpedagoog. Kokku on Eestis välja antud kümme sama taseme kutsetunnistust.
Sotsiaalpedagoogi tööks on lapse sotsiaalse arengu ja hariduse omandamise toetamine. Selleks selgitab ta välja lapse sotsiaalset toimetulekut mõjutavad tegurid ning nõustab täiskasvanut, kuidas tagada lapse heaolu, ennetada toimetulekuraskusi ja raskuste tekkimise korral neid lahendada.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411