Reede, aprill 15, 2016
 

Tasuta täiendkoolitus turismiettevõtjale

Eile, 14. aprillil algas Hiiumaa Ametikoolis rannikualade turismiettevõtja 80tunnine tasuta täienduskoolitus. Koolitusega saab veel liituda kas juba tegutsev turismiettevõtja või alustamise plaani pidav inimene. Koolitus on väga praktiline ja mitmete külalisõppejõududega mandrilt. Koolituskohadki on väga mitmekesised: vastrenoveeritud Suuremõisa loss, purjelaev Lisette, Hiiumaa muuseum, Pähkli talu Sarve külas jm.
Huvi korral võtta ühendust telefonil 5690 7746 Jane Üksik või aadressil koolitused@hak.edu.ee

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411