Reede, aprill 1, 2016
 

Tarbijate ühistud lõid male letile

Paul Kerese aasta puhul seadis Coop Eesti tänasest kassade juures asuvatele riiulitele esmatarbekaubana müügile malendid. Uuendus võeti tänasest kasutusele 355 Coopi kaupluses. “Tarbijate ühistute esindajad tegid ettepaneku tuua malendid kui igapäevakaup kohe kassade kõrvale,” selgitas Coop Eesti nõukogu esimees Kammi Sassi. Idee leidis toetust Coop Eesti veebruaris Tartus peetud mõttekojas, kus osales 300 inimest. “Kohe ei tahtnud seda mõtet välja hõigata, kartsime, et konkurendid jõuavad ette,” selgitas nõukogu esimees.
“Hea meelega pakuksime kodumaiseid malendeid, kuid kahjuks on praegu laos vaid Hiinas ja Saksamaal toodetud,” lisas Sassi. Coop Eesti korraldab malekoolituse ka müüjatele, et nood oskaksid malendeid pakkuda.
Rahvusvaheline Maleföderatsioon (FIDE) kuulutas 2016. aasta Paul Kerese aastaks. Maailmas tähistati Paul Kerese 100. sünniaasta-
päeva 7. jaanuaril.
EINO PRILL

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411