Teisipäev, aprill 19, 2016
 

Selgusid Hiiumaa meistrid võrkpallis

Laupäeval mängiti Kõrgessaare vaba aja keskuses välja Hiiumaa meistritiitel naiste võrkpallis. Seisuga 5:2 osutus võitjaks võistkond Loto-Triinud koosseisus: Jaana Üksik (kapten), Mari Vahtra, Kersti Golub, Mirje Roasto, Greten Sööl, Aigi Lehter, Liana Lemkov. Võistkonna parimaks mängijaks valisid kohtunikud Mari Vahtra, kellele Hiiumaa tarbijate ühistu ehk Coop Hiiumaa oli välja pannud kinkekoti hiiumaise toodanguga.
Auväärsele teisele kohale mängis ennast võistkond Kärdla, koosseisus: Marge Vähter (kapten), Piret Põllu, Maret Pukspuu, Marina Väljas, Anne-Ly Kõmmus, Kristi Linkov ja Anett Karjamaa. Viimane sai samuti kohtunike poolt parima mängija tiitli ja Coop Hiiumaa välja pandud auhinna.
Täname kaaskorraldamise eest Artur Valku ning Hiiu valla kultuuri ja vaba aja keskust, kingituste eest Coop Hiiumaad, toetajaid: Hiiumaa spordiliit, Hiiu Teed ning Hiiu vallavalitsus. Täname tubli kohtunikutöö eest teid, Hannes Teidla ja Steven Saarnak ning ürituse jäädvustamise eest Katrin Laant.
Kristi Linkov

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411