Teisipäev, aprill 19, 2016
 

Rapla alustas play-offi võiduga

AVIS Rapla korvpalliklubi alistas meistriliiga veerandfinaalseeria avamängus 86:78 Rakvere Tarva meeskonna. Kolme võiduni mängitava seeria teine mäng toimus esmaspäeva õhtul peale Hiiu Lehe trükkiminekut, kolmas ootab ees juba neljapäeval.
Kodusaali toel asus Rapla juhtima, ent avapoolaja võitis 46:37 Rakvere. Tugevam lõpp andis võidu siiski Raplale. “Pidime ränka vaeva nägema, nii kaitses kui rünnakul, aga kui see ennast ära tasub, on kõik asja ette läinud,” ütles Martin Paasoja mängujärgselt.
Hiiumaalt sirgunud Paasoja sai mänguaega 30 minutit ning tõi 11 punkti, tabades kõik kolm kahepunktiviset ning mõlemad vabavisked, lisaks ühe kolmese kolmest pealeviskest. Ta tegi ka kolm vaheltlõiget ja võttis kaks lauapalli, samas patustas kahe pallikaotusega.
Kristjan Voolaid sai mänguaega 7 minutit ja skoori ei avanud.
Hergo Tasuja

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411