Reede, aprill 1, 2016
 

Port of Hellamaa avatakse täna

Ajal, kui Kärdlas on mitmed söögikohad müügis, avatakse Pühalepa valla mail aina uusi. Mullu uksed avanud Ungru Restoga hakkab konkureerima tõeline sadamakõrts Port of Hellamaa. Kõrtsi perenaine Heli Tuisk ütles, et söögi-joogi-
koha avamise mõte tuli kohalikelt, leiti ka investor ja kõrts sisutati Hellamaa perekeskuse ruumidesse. Kõrtsi avamispidu algab täna, 1. aprillil kell 17. Avapeol saab kuulda merelaule, tantsida meretantse, kuulata merenalju, töötab köök. Enne turismihooaja algust on kõrts avatud tööpäeviti kella 8.30st kella 16ni, alates maikuust ka nädalavahetustel ja õhtuti.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411