Esmaspäev, aprill 4, 2016
 

Õhtu täis kohvilõhnalist muusikat

Reede, 8. aprilli õhtul muutub Kärdla muusikakooli saal ühe õhtu kohvikuks. Nimelt avab Kärdla ühisgümnaasiumi õpilasesindus reede õhtul seal õdusa muusikakohviku. Kella 18–22ni on elava muusika saatel võimalus kohvikulauas head ja paremat maitsta. Kohvikuõhtut sisustavad muusikaga kooli parimad lauljad. Selleks, et lauda istuma pääsemist kaua ootama ei peaks, on ettenägelik kohvikulaud broneerida. Seda saab teha 7. aprillini võttes ühendust kohviku peakorraldaja Hanna Ligega telefonil 5302 2395 või meilil hannalige00@gmail.com Sissepääs kohvikusse maksab 1 euro. Oma hind on loomulikult ka suupistetel ja jookidel. Tulge osa saama heast muusikast, suurepärasest kohvist, isuäratavatest suupistetest ja toetage sellega ühtlasi meie noorte tegemisi.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411