Reede, aprill 8, 2016
 

Õhtu täis kohvilõhnalist muusikat

Reedel, 8. aprilli õhtul muutub Kärdla muusikakooli saal ühe õhtu kohvikuks. Nimelt avab Kärdla ühisgümnaasiumi õpilasesindus reede õhtul seal õdusa muusikakohviku. Kell 18–22 saab elava muusika saatel maitsta kohvikulauas head ja paremat. Kohvikõhtut sisustavad muusikaga kooli parimad lauljad. Selleks, et teada saada, kas on veel vabu kohti, tuleks ühendust võtta kohviku peakorraldaja Hanna Ligega telefonil 5302 2395 või meilil hannalige00@gmail.com Sissepääs kohvikusse maksab 1 euro, oma hind on loomulikult ka suupistetel ja jookidel. Tulge osa saama heast muusikast, suurepärasest kohvist, isuäratavatest suupistetest ning toetage sellega ühtlasi noorte tegemisi.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411