Teisipäev, aprill 19, 2016
 

Naiskodukaitsjad kutsuvad külla

Tänavu juba teist korda kutsuvad Hiiumaa naiskodukaitsjad kõiki huvilisi endale külla. Seekord on jututeemaks internetiohud. Neid tuleb maandama PPA Lääne prefektuuri juhtivuurija Ragnar Õun. Juttu tuleb nii pahavara levikuvõimalustest – meilimanuste, veebilehtede ja meilikontode kaudu, aga ka sotsiaalmeediast üldisemalt. Naiskodukaitse Hiiumaa jaoskonna esinaine Anne Kaasik ütles, et üheskoos spetsialistiga püütakse jõuda selgusele, kuidas ohu puhul edasi talitada? “Kui aega jääb, siis räägime ka interneti teel ostlemisest ja sellega kaasnevatest ohtudest,” lisas ta.
Naiskodukaitsjad ootavad huvilisi külla neljapäeval,
21. aprillil kella 18–20 Kärdlas Väike-Sadama 14 kaitseliidu Hiiumaa malevkonna hoones. Ettevõtmine on tasuta ja naiskodukaitsjad ootavad tulijaid juba väravas.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411