Reede, aprill 1, 2016
 

Linnuvaatlusel kaks ässliiki

Lihavõtteaegsetel linnalindude vaatluspäeval, 27. märtsil tuvastasid Hiiumaa ornitoloogiahuvilised 60 linnuliiki. Neist kaks olid ässliigid ehk need, keda nähti vaid ühes linnas. Kärdlas nähtud ässliigid olid suurkoovitaja ja hangelind. Teistest põnevamatest liikidest jäi meie vaatlejatel silma vesipapp, keda nähti lisaks Hiiumaa keskusele ka Kehras. Vaatlusel oli osalejaid 23 linnast, kes said kirja 117 liiki. Pikima liigiloendi said Tallinn (86 liiki), Paldiski (74) ja Haapsalu (73). Kodutuvi, rasvatihast, harakat, hakki ja hallvarest vaadeldi kõigis linnades. Ässliike oli tänavu 19.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411