Reede, aprill 29, 2016
 

Keskkonnaameti kuuest regioonist kolm

Keskkonnaamet kavatseb üle minna valdkonnapõhisele juhtimisele, mis tähendab, et ameti seni kuuest regioonist jääb 1. oktoobriks alles kolm: Põhja, Lõuna ja Lääne regioon, kirjutab Lääne Elu. Hiiu, Lääne ja Saare regioonist, mida on seni juhtinud Kaja Lotman, saab Lääne regioon, kuhu hakkavad kuuluma peale Hiiu-, Lääne- ja Saaremaa ka Rapla- ja Pärnumaa, edastas keskkonnaameti pressiesindaja Sille Ader. Põhja regiooni jäävad Järva- ja Harjumaa ning Ida- ja Lääne-Virumaa; Lõuna regiooni Jõgeva-, Tartu- ja Põlvamaa ning Võru-, Valga- ja Viljandimaa. Ader ütles, et regioonide juhid valitakse praeguste juhtide seast ning juhtimine muutub valdkonnapõhiseks.
Regioonidel uut eraldi keskust ei ole. “Igasse maakonda jääb keskkonnaameti kontor praegusel kujul alles, seega jätkavad spetsialistid tööd oma tavapärastes kontorites – osal muutuvad vaid otsesed juhid ja formaalne kuuluvus struktuuri-
üksusesse,” selgitas Ader. Hiiumaal asub keskkonnaameti kontor Kärdlas Kõrgessaare mnt 18.
Toimetas HARDA ROOSNA

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411