Teisipäev, aprill 26, 2016
 

Jooksugrupp soleeris Kassari jüriööjooksul

erakogu
17. Kassari jüriööjooksu pani kinni Hiiumaa jooksugrupp koosseisus Liis Remmelg, Anni Kingsepp, Alari Remmelg, Kustu Künnapas ja Hergo Tasuja. Võistkond läbis 2,5kilomeetrise raja 8 minuti ja 20 sekundiga.
Teise koha sai võistkond Hiiu Hüljes, kus jooksid Roberta Mikk, Kaisa Ulla, Karin Pisa, Martin Schneider ja Krister Pisa. Kolmanda ajaga jõudis finišisse Käina spordikeskuse esindus koosseisus Inna Lepik, Kairi Pisa, Triinu Schneider, Kalju Tammeveski ja Reijo Viinonen.
Individuaalsportlastena läbisid jooksuraja Villi Romandi ajaga 11,2 ja Tiia Romandi ajaga 15,02. Vetsi Talli kämpingute juures silkasid võidu ka mõned lapsed: Sander Kopli tütred 2aastane Anni ja 5aastane Linda ning 6aastane Kirke Väli.
Kokku osales 23. aprillil OÜ Vetsitall ja MTÜ Hiiu Hüljes koostöös läbi viidud ning Käina vallavalitsuse toetusel toimunud jooksuüritusel 33 inimest Hiiu, Käina ja Emmaste vallast.
Võistluspäeva võttis kokku sisukas esmaabikoolitus Anu Kutseri juhendamisel.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411