Teisipäev, aprill 19, 2016
 

Jaan Tähiste teenis hõbemedali

erakogu
Saalihoki meistriliiga finaalseeria otsustavas viiendas kohtumises oli SK LINK/Saku meeskond 7:5 (2:1; 4:0; 1:4) parem Eesti Maaülikooli (EMÜ) spordiklubist, kelle ridades sai hõbemedali kaela ka hiidlane Jaan Tähiste.
Saku pani EMÜ spordihoones toimunud mängus kohe täiskäigu sisse, asus kiirelt 2:0 juhtima ning haaras peagi 6:1 eduseisu. Maaülikool üritas marulise lõpuga päästa, mis päästa annab, kuid 7:5 võit ja klubi ajaloo esimene meistritiitel kuulus ikkagi Saku meeskonnale.
27aastane Tähiste rääkis, et kuigi medal teeb rõõmu, siis hetkel ikka pigem kripeldab, et kulda ei suudetud võita. “Suutsime finaalseerias null-kaks kaotusseisust mängud viigistada ja viimase otsustava mängu enda kodu
publiku ette tuua,” selgitas Viskoosa spordiklubi kaudu noorteliigades alustanud hiidlane. “Paraku suutis Saku meeskond end “superfinaaliks” paremini häälestada ja pani oma paremuse teisel kolmandikul maksma,” nentis Tähiste. Rahule jäi ta sellega, et meeskond ei andnud alla ja võideldi lõpuminutiteni.
Tähiste kuulub Maaülikooli ridadesse neljandat hooaega. Põhiturniiril tegi ta kaasa seitsmes kohtumises, kohamängudes üheksal korral, visates nendes mängudes ka kaks väravat ja andes sama palju väravasööte.
Seitsmenda hooaja meistriliigas lõpetanud Tähiste tõi välja, et Maaülikool on ühtehoidev meeskond. “Eelnevate aastate ebaedust hoolimata oleme hoidnud pea püsti ja ühise eesmärgi nimel edasi tegutsenud,” ütles ta.
“Sel aastal jäi meistritiitel veel saamata, aga kindlasti andsime teistele märku, et tahame ja suudame kõige kirkama medali nimel võidelda,” kinnitas eelnevalt kaks aastat Viimsi ja aasta TTÜ ridades mänginud Tähiste, kes uuel hooajal jätkab Maaülikooli meeskonnas.
Hergo Tasuja

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411