Teisipäev, aprill 12, 2016
 

Algasid kevadised reidid

Laupäevast kuulutati kogu Eestis välja tuleohtlik aeg. Selleks, et hoida silma peal ohutusnõuete täitmisel, teevad päästeameti tuleohutusjärelevalve ja keskkonnainspektsiooni ametnikud kevadisi ühiskontrolle Saare-, Hiiu-, Lääne-, Rapla-, Järva-, ja Pärnumaal.
Tuleohtlikul ajal on metsa- ja muu taimestikuga ning turbapinnasega alal lahtise tule tegemine keelatud, lõket tohib teha ainult selleks ettevalmistatud kohas. Samuti on keelatud kuluheina ja roostiku põletamine ning muu tegevus, mis võib põhjustada tulekahju. Igakevadiselt on soojade ilmade saabudes hüppeliselt tõusnud maastikupõlengute arvukus.
Soe ja päikeseline ilm meelitab inimesed õue kevadisi aiatöid tegema. Seoses kevadise lehtede ja okste põletamisega kutsuvad päästeamet ja keskkonnainspektsioon inimesi üles järgima küttekoldevälise tule tegemisel ohutusnõudeid ning tuletavad meelde, et kulu põletamine on keelatud.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411