Teisipäev, aprill 26, 2016
 

Abiturientidel algasid riigieksamid

Helja Kaptein | Hiiu Leht
EKSAMIEELNE SEISUND:
Algas riigieksamite periood, pildil on Kärdla ühisgümnaasiumi viimased abituriendid viis minutit enne emakeele eksami algust. Eksamit valmistus sooritama 51 koolilõpetajat: 46 Kärdla ühisgümnaasiumist, üks Hiiumaa ametikoolist ja neli kaugõppeosakonnast. Järgmisel kevadel teevad riigieksameid juba Hiiumaa gümnaasiumi abituriendid. Eesti keele riigieksamile on registreerunud 7234 eksaminandi. Eksam on kaheosaline ning sellega mõõdetakse funktsionaalset lugemis- ja kirjutamisoskust.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411