Teisipäev, märts 1, 2016
 

Viilukas meister, Saue pronksil

Nädalavahetusel peeti Haanjas Eesti lahtised meistrivõistlused laskesuusatamises. Hiiumaa päritolu Anneliis Viilukas saavutas U19 vanuseklassis kuld- ja hõbemedali. Naiste põhiklassis võistles teinegi Hiiumaa päritolu laskesuusataja, Eveli Saue, kes sai kaks pronksmedalit.
Viilukas sõitis end hõbedale laupäeval 6 km sprindis ajaga 23,07. Kaotust võitjale Mari Uhale kogunes enam kui minut. Tiirudes eksis Viilukas nii lamades- kui püsti laskmise tiirus kolmel lasul, mis tähendas kuute 150 m trahviringi. Uha tegi püstitiirus kolm möödalasku ja sõitis kolm trahviringi.
Teisel võistluspäeval kavas olnud 7,5 km jälitussõidus tõusis Viilukas ajaga 29,30 Eesti meistriks. Esimeses lamades laskmise tiirus lasi Viilukas puhtalt, teises tuli kolm eksimust. Püstiasendist lastes lisandusid üks ja neli möödalasku. Kokku tuli sõita kaheksa 150 m trahviringi.
Teise koha sportlane kaotas talle enam kui viie minutiga.
Naiste 7,5 km sprindis eksis Eveli Saue kummaski tiirus korra ja oli ajaga 27,19 pronksil. 10 km jälitussõidus tuli Saue ka  pronksmedalile. Mõlemas lamadestiirus tuli tal üks eksimus, järgnesid puhtalt lastud ja kahe eksimusega püstitiirud. Kokku aeg 38,05 ja kaotus Eesti meistrile enam kui kaks minutit. Võitis Grete Gaim, kes sai sellega Eesti MMi koondisesse.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411