Teisipäev, märts 29, 2016
 

Uutel parvlaevadel toitlustaja ja poepidaja välja valitud

OÜ TS Laevad
OÜ TS Laevad teatas, et oktoobrist saarte ja mandri vahel alustavatel uutel parvlaevadel hakkab toitlustama OÜ Arensburg ja kauplusi pidama R-Kiosk.
Parvlaevade toitlustaja ja kaupluste opereerimise konkurss toimus kahes voorus. Teises voorus kohtuti viie ettevõttega, kes tutvustasid oma kontseptsioone, menüüsid ja lähenemisviise. Teenuse-
pakkujate valikul said määravaks nii makstava renditasu suurus kui ka pakutud kontseptsioon. Parimate pakkujatega sõlmib OÜ TS Laevad lepingu kolmeks aastaks ja selle perioodi lõpus on võimalik lepingut pikendada kahe aasta võrra.
OÜ TS Laevad juhatuse esimees Kaido Padar tõdes, et tegemist oli äärmiselt tasavägise ja keerulise valikuga. “Kogemust ja rahalist poolt on alati lihtne hinnata, kuid meie jaoks oli väga oluline ka kontseptsioon ning see, et kliendid saavad laeval reisides positiivse kogemuse,” kinnitas Padar  pressiteates, et valitud partneritega ollakse väga rahul.
Plussidena tõi ta esile R-kioski tugeva kaubamärgi ning nende kontseptsiooni, mis väärtustab eestimaist toodangut. OÜ Arensburg plussina märkis ta muuhulgas märkimisväärset kogemust suurte rahvahulkade toitlustamisel.
R-Kiosk on enam kui 100 müügikohaga üks suurimaid väikepoodide jaekette, mis Eesti turul tegutsenud 20 aastat.
OÜ Arensburg on Saaremaa ettevõte, mis opereerib Arensburg Boutique Hotelli & Spa’d Kuressaare kesklinnas. Firmale kuulub ka Kuressaare vanim toitlustuskoht Saaremaa Veski ja Arensburgi Meedla Koda. OÜ Arensburg on Saaremaa Ooperipäevade pikaajaline toitlustuspartner ning alates 2015. aastast osutab kohvikuteenust Eesti kontserdi Estonia kontserdisaalis.
OÜ TS Laevad on ASi Tallinna Sadam tütarettevõte, mis alustab parvlaevaliikluse opereerimist  Virtsu–Kuivastu ja Rohuküla–Heltermaa liinidel tänavu 1. oktoobrist.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411