Reede, märts 11, 2016
 

Tüdrukud noorte mitmevõistluse MV-l

Märtsi algul toimusid Lasnamäe kergejõustikuhallis Eesti noorte mitmevõistluse meistrivõistlused, kus kergejõustikuklubi Hiiker ja Hiiumaa spordikooli kasvandikest olid võistlustules B-vanuseklassi tütarlapsed Kristina Joarand ja Anna-Brita Tall. Viimane kahjuks vigastas end veidi soojendusel, mistõttu reaalselt võistlustules osales vaid Kristina Joarand, kes saavutas 34 võistleja seas tubli 13. koha.
Treener Toivo Pruuli sõnade kohaselt oldi Kärdla tüdrukutega ajaloos esmakordselt väljas talvistel sisehalli mitmevõistlustel: “Väga positiivne võistlus oli, eriti arvestades seda, et 2001.–2002. aastate lapsed on Eestis väga kõrgel tasemel. Kristina tegi isikliku rekordi tõkkejooksus (60m, aeg 10,16) ning kordas isiklikku rekordit kõrgushüppes (1.50m). Samas kuul, mille pärast ma üldse ei muretsenud, nii hästi ei läinud (7,52m), aga vastupidiselt 800 meetri jooksus, mida Kristina ise kõige enam kartis, jooksis ta välja isikliku rekordi ning kokkuvõttes väga tubli kuuenda koha.”
Talvises mitmevõistluses võisteldi viiel alal: tõkkejooks, kõrgus, kuul, kaugus ja 800m jooks. Tüdrukute B-vanuseklassi parim oli 3360 punkti kogunud Marilis Remmel (KJK Saare). Meistrivõistlustel osales üle 90 sportlase 19st klubist.

Kristi Linkov
SA Hiiumaa Spordikool

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411