Reede, märts 4, 2016
 

Tt-stuudio võitis üheksanda laureaaditiitli

Tiina Kaev
Tt-stuudio osales nelja rühmaga koolispordi liidu võimlemisfestivalil Raplas. Tt-stuudio I rühm saavutas tantsuga “Härra Mutt” oma vanuseastme liikumisrühmade kategoorias laureaaditiitli. Lisatud pildil on laval võitjad, Tt-stuudio I rühm koosseisus Emma Kaups, Marii Vispel, Saara Kattel, Kristiin Kirss, Dana Lukk, Marta Eller, Anette Matto, Kreete Kokovkin, Emili Kuuse, Maris Pertel ja Marion Demus. “Läksime tiitlit kaitsma ja hakkama saime – antud võistlustelt on see juba üheksas laureaaditiitel, mille me koju toome,” oli tantsuõpetaja Tiina Kaev tulemusega väga rahul. Kaev ise pälvis eripreemia originaalsete ideede ja kavade eest kompositsioonides “Kalade paraad”, “Tsirkus”, “Härra Mutt” ja “Tarantella”.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411