Reede, märts 11, 2016
 

Tt-stuudio V rühm pääses Koolitantsule jokkerina

Jarko Pähn
Reede õhtul kuulutas festivali Koolitants žürii välja jokkerid, kes lisaks juba teada- olevatele tantsurühmadele veel finaali pääsevad.
Üks jokkeritest tuli Hiiumaale. Nimelt sõidab 2.–3. aprillil Jõhvis toimuvale Koolitantsu finaaletendusele lisaks Tt-stuudio kolmandale ja teisele rühmale ka viies rühm tantsuga “Rongisõit”. See tants tuleb esitusele 4.–6. klasside vanuseastme koolitantsude kategoorias.
Tt-stuudio tantsuõpetaja Tiina Kaev teatas, et püha-
päeval, 6. märtsil toimus Haapsalus festivali  töötubade voor. Tt-stuudiost osales viis tütarlast ja üks noormees. “Tulemused, mis sealt tulid, olid lihtsalt suurepärased,” rõõmustas Kaev. Tantsijad Emma Kaups ja Teele Tammsaar osalesid eestiteemalises töötoas ja tantsisid ennast Koolitantsu Kompanii suvekooli, mis toimub 14.–21. augustini Räpinas. Sellega said nad ühtlasi rolli Koolitantsu Kompanii etenduses, mis tuuritab Eestis ringi tänavu oktoobris.
Steven Saarnak, kes osales showtantsude töötoas, pälvis eripreemia tantsu nautimise eest.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411