Teisipäev, märts 22, 2016
 

Teelt välja sõitnud auto juht hukkus

PPA
Pühapäeval, 20. märtsil kell 19.05 anti häirekeskusele teada,et Hiiumaal Hiiu vallas Kanapeeksi külas Risti-Kaibaldi tee 2. kilomeetril on sõiduauto teelt välja sõitnud.Õnnetuses hukkus sõidukis viibinud 41aastane Aivar ja raskeid vigastusi sai 28aastane Rait. Sõiduk deformeerus ja esialgsetel andmetel võis sõidukit juhtida Aivar. Õnnetuse täpsemad asjaolud selgitab välja menetlus.
Õnnetuspaigas käinud politseinike sõnul oli näha, et enne õnnetust oli sõiduki juht sõitnud kiirusega, mis pole ohutu ja on antud teelõigul lubatust suurem. Lisaks on teada, et kumbki sõidukis viibinud mees ei kasutanud nõuetekohaselt turvavarustust ja politseil on alust arvata, et sõidukis olnud mehed olid tarvitanud alkoholi.
Kärdla politseijaoskonna juhi Aare Alliku sõnul kinnitab juhtunu, et ka vähese liiklustihedusega ja lühikeste vahemaade läbimisel peab juht pöörama tähelepanu ohutusele.
“Kahjuks olid autosse istunud seltskonna valikud sellised, mis lõid eeldused traagilisteks tagajärgedeks,” ütles Allik. “Joobes juhtimisele, arutule kihutamisele ja sihilikule turvanõuete eiramisele ei saa olla ühiskonnas tolerantsi. Kui on olukord, kus inimene ise oma tegudele õiget hinnangut anda ei oska, võiksid teised seltskonnas viibijad hetke tõsiduse talle ise selgeks teha. Kindlasti ei tohiks istuda sõidukisse, mille juht on joobes.”

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411