Neljapäev, märts 24, 2016
 

“Suvi saarel” sai valmis

Susanna Veevo esitleb oma äsjavalminud lasteraamatut “Suvi saarel” nii pealinnas kui kodusaarel. Autori esikteos põhineb Veevo enda Hiiumaa lapsepõlvelugudel. Tallinnas sündinud tüdruk veetis oma esimese suve Hiiu saarel viieaastasena. “Väikese linnatüdruku jaoks oli see ääretult põnev maailm, täis heinaküüne ja tuuleveskeid, taluloomi ja naabrilapsi, esimesi aiatöid ja tõelist puhkust. Leidsin, et need mälestused on väärt jäädvustamist – sugugi mitte igaüks ei saa oma lapsepõlve veeta paradiisis, kus pole ühtki ohtu ega hirmu,” kirjutas Veevo Hooandjas, kus raamatu ilmumist toetas 88 hooandjat kokku ligi 1600 euroga.
Raamatu esmaesitlus on kolmapäeval, 30. märtsil kell 17.30 Tallinna keskraamatukogus Estonia pst. 8. Reedel, 1. aprillil kell 17 saab autoriga kohtuda, raamatut osta ja autogrammi küsida Kärdla raamatukogus, Rookopli 18. Teisipäeval, 5. aprillil kell 13 on raamatu esitlus Käina raamatukogus Hiiu mnt 28.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411