Teisipäev, märts 22, 2016
 

Noortelt noortele: Hiiumaa noorte infomess “Mul on mõte! 2016”

Kolmapäeval, 30. märtsil kella 10–15ni Kärdla kultuurikeskuses ootab külastajaid järjekorras neljas Hiiumaa noorte infomess “Mul on mõte!”. Mess on suunatud eeskätt Hiiumaa koolide 8.–12. klasside õpilastele, kuid oodatud on ka kõik nooremad ja vanemad huvilised, kes soovivad leida häid mõtteid oma kooli- või karjääritee jätkamiseks.
Messile on oodatud üle 30 eksponendi, nende seas kõrgkoolid nagu Tallinna Ülikool, Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia, Eesti lennuakadeemia, Eesti kunstiakadeemia jt, kutsekoolid nagu Haapsalu kutsehariduskeskus, Eesti merekool, Tallinna majanduskool jt ning erinevad noortega seotud organisatsioonid ja asutused: noortekeskused, rahvusvahelisi võimalusi pakkuvad ühendused, Hiiumaa Noorte Tugila jpt.
Lisaks on messiprogramm tihedam kui kunagi varem: saab vaadata filmi “Lõuendilinn” ning osaleda töötubades nagu sepistamine, aerograafia, äriidee koostamine jt, vestlusringides rahvusvahelisest kogemusest ning loengutes õpilasvahetuse ja ajateenistuse teemadel.
Messil on avatud kohvik ja kõigil soovijail on võimalik osaleda elamuste loosis, mille auhinnad on sel aastal eriti ahvatlevad.
Tänavuse infomessi läbiv joon on noored – mess on mõeldud noortele ja sündmuse korraldustiim koosneb põhiliselt Hiiumaaga seotud noortest, kellele on antud võimalus rakendada oma tugevaid külgi messi korraldamisel.
Mess saab teoks tänu toetajatele: Hasartmängumaksu nõukogu, Eesti noorsootöö keskus, Europe Direct Hiiumaa ja Saaremaa Teabekeskus, OÜ Seikluspark, Kassari Puhkekeskus, Rannapaargu, MTÜ Hiiumaa Kino, Käina spordikeskus, Rahva Raamat, Roograhu sadama restoran, OÜ HTÜ Tootmine, Sõru Jazz, Hiiumaa pärimusmuusikafestival Hiiu Folk, Exit Room, Roosta seikluspark, Hiiu Leht, Hiiumaa käsitööselts, Hiiu valla kultuuri ja vaba aja keskus ning kõik Hiiumaa omavalitsused.
Aitäh ka kõigile vabatahtlikele, kes messi toimumisse oma oskusi ja aega on panustanud!
Lisainfo aadressil facebook.com/hiiumaanoorteinfomess
Liisa Otsak
Hiiumaa noorte infomessi “Mul on mõte!” 2016
projektijuht

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411