Teisipäev, märts 22, 2016
 

Noortekeskused saavad üle 9000 euro

Avatud noortekeskuste projektikonkursilt sai toetust viis Hiiumaa projekti kokku u 9000 eurot. Suurima toetuse, 2667 eurot, sai Hiiu vallavalitsuse projekt “Noortemaja – oma noorte nägu maja”. Teist Hiiu vallavalitsuse projekti “Noorte motiveerimine ja oskuste arendamine läbi ühistegevuste” toetati 1654 euroga.
Käina huvi- ja kultuurikeskuse projekt “Aktiivne, loov ja ettevõtlik noor!” sai 2400 eurot toetust, Emmaste valla-
valitsuse projekt “Sõpra tunned hädas – meeskonnas peitub jõud!” 1476 eurot ja  Pühalepa vallavalitsuse projekt “Veni, vidi, vici ehk venin, vidin, viicin aastaringselt olla noor!” 854 eurot.
Projektide hindamiskomisjonis osalenud Eesti noorsootöö keskuse (ENTK) peaekspert Birgit Rasmussen hindas, et saare noored saavad tänu toetusele osaleda sel aastal mitmes uues ja põnevas huvitegevuses. Rasmusseni sõnul avardavad kõik ettevõtmised Hiiumaa noorte võimalusi ja sündisid noorte ning noorsootööekspertide koostöös.
“On oluline, et uued ideed sünniksid ja teostuks noorte, noorsootöötajate ja omavalitsuste koostöös. Seda nägime Hiiumaa puhul väga selgelt,” ütles Rasmussen. “Kuivõrd taotluste kogusumma ületas ettenähtud eelarvet, tuli teha vastavalt sisulisele põhjendatusele ja projekti selgusele kärpeid kõigis projektides, kuid oleme kindlad, et sellest hoolimata tuleb Hiiumaa noorsootöö jaoks huvitav aasta.”
Toetussumma sõltub maakonnas elavate noorte arvust.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411