Teisipäev, märts 22, 2016
 

Martin Remmelgule meistritiitel murdmaasõidus

Laskesuusataja Martin Remmelg teenis esimese täiskasvanute Eesti meistritiitli murdmaasuusatamises, kui võitis reedel Jõulumäel meeste 3×10 km teatesõidus kuldmedali Tallinnas tegutseva CFC Spordiklubi koosseisus.
Avavahetusest, mis sõideti ainsana klassikalises tehnikas, tuli Henri Roos viiendana, andes teatevahetuse üle Timo Simonlatserile, kes suutis oma vahetuses tõsta meeskonna kolmandale kohale. Ankrumees Remmelg parandas meeskonna positsiooni veelgi ja tõi klubile tiitlivõidu. Sõidujärgselt ütles ta, et kodust tuldi välja medalilootusega, ent kuld oli üllatus.
Pühapäeval jagati Tehvandi spordikeskuses medaleid laskesuusatamise ühisstardiga sõidus. Pühalepa suusaklubi Põhjakotkas esindanud Martin Remmelg teenis 12,5 km distantsil viie möödalasu juures ajaga 34.10 hõbemedali. Roland Lessingule kogunes kaotust 1.43.
Suusaklubi Biathlon värve kaitsev Eveli Saue oli samuti teine, kui 10 km rajal nelja tiiru peale kaks eksimust kogunes. Grete Gaim läbis parimana raja 33.05ga ja edestas Sauet 47 sekundiga.
Hergo Tasuja

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411