Teisipäev, märts 1, 2016
 

Kärdla LM Haapsalu karikal

Kärdla Linnameeskond (LM) osales kahe võistkonnaga sel nädalavahetusel saalijalgpallis Haapsalu CUPil. Pühapäeval olid võistlustules 2002. aastal sündinud poisid treener Mario Degtjovi juhendamisel ning Kärdla LM tõi koju kuldmedali. Turniiri parimaks mängijaks valiti Indrek Nõulik, parimaks väravavahiks Karl Värva. Võistkonnas mängisid veel: Jaagup Kopli, Kert Kütt, Sven Aigar Tammeveski, Ats Erk, Johannes Niinemäe, Silvester Ilumets, Holger Sepma, Kristjan Ugam, Sten Ristmägi.
Esmakordselt said turniiril jala “valgeks” 2007. aastal sündinud lapsed. Treenerite Mario Degtjovi ja Tanel Lipsu juhendamisel said meie lapsed kokkuvõttes seitsmenda koha. Lapsed mängisid koosseisus: Markus Juhe, Ralf Gramakovski, Carolyn Roos, Martin Põllu, Jonatan Saarnak, Riho Tärt, Rihard Valk, Rico Grahv, Verner Saadoja, Aleksander Laaniste, Cristian Hirvelaan ja Kristjan Kabanen.
Kristi Linkov
MTÜ Hiiumaa Jalgpall

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411